Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Úľany - Svodín 3:0

Dátum: 11.09.2017
Autor: Obec Úľany nad Žitavou
Počet videní: 3967
Úľany - Svodín 3:0

Úľany nad Žitavou. 18.9.2017

1. Kolo: TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou - ŠK Vlkas 4:0 (3:0) /Ferus, Ostrožlík Mat., Sádovský, Dikasz)

 

Vstup do sezóny sa nám vydaril na výbornú, keď sme hostí z Vlkasu na domácej pôde zdolali v pomere 4:0, kedy sme počas celého zápasu jasne dominovali. Počas zápasu sa udiala nepríjemná udalosť, keď v 26. minúte zápasu nepríjemne spadol náš obranca Marek Ferus a utrpel otras mozgu. V zápase debutovali dve nové posily, konkrétne Erik Dikasz, ktorý sa predstavil gólom a Martin Močkor.

 

2. Kolo: OŠK Mojzesovo- TJ Lokomotíva 3:0 (2:0)

 

V druhom kole sme cestovali k susedom do Mojzesova, kde sme odohrali derby zápas, nazývaný aj ako "okresné El Clasico". Oproti zápasu s Vlkasom chýbalo až 6 hráčov. V prvých dvadsiatich minútach sme nevyužili dve sľubne rozvíjajuce sa šance, čo nás v konečnom dôsledku mrzelo.

 

3. Kolo: TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou - FC Veľký Kýr 2:1 (2:0) /Jurčina, vlastný/

 

V treťom kole sme na domácej pôde privítali Veľký Kýr, a aj starší fanúšikovia potvrdili, že lepší futbal u nás dlho nevideli. Súper bol technicky a kombinačne veľmi dobre vybavený. Náskok 2:0sme si vypracovali už v prvom polčase po góle Radoslava Jurčinu a vlastnom góle hostí. Hostia si vypracovali v prvom polčase jednu veľmi sľubnú šancu, ktorý ale zlikvidoval výborný Patrik Ostrožlík. V druhom polčase sa podarilo hosťom znížiť, ale výsledok sme udržali a 3 body zostali po skvelom výkone doma. V zápase zaznamenala prvý štart za TJ posila z Palárikova - Andrej Drgoňa

 

4. Kolo: OFK Hul - TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou 0:6 (0:5) /Drgoňa 3, Kosiba 2, Sádovský)

 

V 4. kole VI. ligy ObFZ Nové Zámky sme cestovali na susedný Hul, ktorý v predchádzajúcich kolách nezískal ani bod, dokonca nevsietil ani gól, v pozícií jasného favorita. K zápasu sme pristúpili zodpovedne, súpera nepodcenili a rozhodujúci náskok vypracovali už v prvom polčase.

 

5. Kolo: TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou - 1.FC Černík 2:1 (2:1) /Mikla, Kosiba/

 

Po zápase s Hulom nás čakal ďalší súper, ktorý nezískal v doterajšom priebehu súťaže ani bod, avšak šlo o kvalitatívne lepší tím. V zápase sa vedenia ujali hostia ktorí v 12. minúte otvorili skóre. V 41. minúte sa podarilo vyrovnať Marekovi Miklovi, ktorý zužitkoval skvelú bojovnosť Andreja Sádovského. Skóre na našu stranu otočil v 45. minúte Martin Kosiba, ktorý dorážal do brány skvelo zahratú štandardnú situáciu z kopačky Erika Dikasza.

 

6. Kolo: OŠK Lipová - TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou 4:0 (2:0)

 

Na zápas na Lipovú sme cestovali v značne oslabenej zostave, kde nám chýbalo približne 7 hráčov. Celú nedeľu pred zápasom, a aj počas zápasu pršalo, čo sa odzrkadlilo na kvalite hracej plochy. Po nie najlepšom výkone sme prehrávali po prvom polčase 2:0. V druhom polčase sme sa snažili nepriaznivý výsledok zvrátiť, čo sa nám nepodarilo a po riadnom hracom čase sme prehrali krutým výsledkom 4:0.

 

7. Kolo TJ Lokomotíva Úľany nad Žitavou - ŠK Svodín 3:0 (2:0) /Sádovský 2, Dikasz/

 

V 7. kole VI. Ligy sme privítali na domácej pôde hostí so Svodína. Vedenia sme sa ujali expresne rýchlo, keď v prvej minúte využil svoju šancu Andrej Sádovský. Andrej Sádovský zvýšil v 33. minúte skóre zápasu na 2:0, keď potrestal chybu domácej obrany a mohol zaknihovať aj hattrick, no vo vyloženej šanci trafil tyčku hosťujúceho brankára Németha. Poistku v podobe tretieho gólu zaznamenal Erik Dikasz.

Tabuľa VI. Ligy Meva po 7. kole

Tabulka7

Poradie strelcov:

Andrej Sádovský - 4

Martin Kosiba - 3

Andrej Drgoňa - 3

Erik Dikasz - 2

Radoslav Jurčina - 1

Matej Ostrožlík 1

Marek Mikla - 1

Marek Ferus - 1

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.