Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informačné kancelárie pre obete trestných činov

Dátum: 23.03.2021
Autor: Obec Úľany nad Žitavou
Počet videní: 611
Informačné kancelárie pre obete trestných činov

Štefánikova 69, Nitra

Informačné kancelárie sú prevádzkované prostredníctvom odboru prevencie kriminality kancelárie ministra vnútra SR a nachádzajú sa na okresných úradoch /klientských centrách v každom krajskom meste. V informačnej kancelárii sú k dispozícii zamestnanci Ministerstva vnútra SR, ktorých úlohou je poskytovanie základných informácií obetiam a potenciálnym obetiam trestných činov a v prípade potreby sprostredkovanie poskytnutia služieb v oblasti právnho usmernenia a podpory, psychologickej pomoci a sociálneho poradenstva. Služby informačnej kancelárie sú všetkým klientom poskytované bezplatne a diskrétne.

V Nitrianskom kraji informačná kancelária sídli na ulici Štefánikova 69, 949 01 Nitra. Jej zamestnancov je možné kontaktovať telefonicky na čísle 037/65 49 324, e-mailom na všeobecnej adresa pomocobetiam@minv.sk, poštou alebo osobne na vyššie uvedenej adrese v čase prostredníctvom on-line chatovej poradne dostupnej na stránke https://prevenciakriminality-sk/ v pravom spodnom rohu. Všetky informácie a kontakty sú dostupné na web stránke https://prevenciakriminality.sk/. Doplnkové infomácie môžete nájsť aj na Facebooku Prevencia kriminality. 

Informačné kancelárie vznikli v rámci Národného prjektu s názvom "Zlepšenie prístupu obetí trestných činov k službám a vytvorenie kontaktných bodov pre obete", ktorý je realizovaný v rámci operačného programu Efektívna verejná správa s finančnou podporou z Európskeho sociálneho fondu. 

obete_trestnych_cinov_-_mapa[1]obete_trestnych_cinov_-_mapa_ikony[1]

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.