Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja NSK do roku 2030

Dátum: 13.01.2023
Autor: Obec Úľany nad Žitavou
Počet videní: 574
Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja NSK do roku 2030

zaslanie správy o hodnotení strategického dokumentu a návrh strategického dokumentu

Verejnosť môže písomné stanovisko k správe o hodnotení strategického dokumentu a k návrhu strategického dokumentu podľa § 12 ods. 1 doručiť na adresu: Okresný úrad Nitra, odbor starostlivosti o životné prostredie, Štefánikova tr. 69, 949 01 Nitra najneskôr 21 dní odo dňa, keď boli zverejnené. Podľa § 12 ods. 3 zákona na stanovisko doručené po uplynutí lehôt uvedených v odsekoch 1 a 2 nemusí príslušný orgán prihliadať. 

Uvedená správa o hodnotení strategického dokumentu a návrh strategického dokumentu "Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja Nitrianskeho samosprávneho kraja do roku 2030" sú zverejnené na webovom sídle ministerstva: 

https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/program-hospodarskeho-rozvoja-socialneho-rozvoja-nitrianskeho- samospra-1

Konzultácie v zmysle § 63 zákona k uvedenému strategickému dokumentu je možné vykonať počas celého procesu na Okresnom úrade Nitra, odbor starostlivosti o životné prostredie, Štefánikova tr. 69, 949 01 Nitra v pracovných dňoch počas úradných hodín. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.